Sessies in het Engels zijn mogelijk.

Sessions are possible in English.


Relatietherapie weekend in drenthe

Valtherbos
Valtherbos
Bos- en heidengebied Exloo
Bos- en heidengebied Exloo
Simone van der Velden Engel
Simone van der Velden Engel

Als het in de relatie met jouw partner niet loopt zoals jullie graag zouden willen en je wilt in een korte tijd snel inzicht in de aard van het probleem in plaats van langdurige therapie dan is een relatietherapie weekend een goede keus voor jullie.

Een weekend weg, met werken aan de relatie en tegelijkertijd genieten van de prachtige natuur op de Drentse Hondsrug. Tussen de sessies door heerlijk genieten van de bos- en heidegebieden in Exloo of in het prachtige Valtherbos.

Voor wie?

Een relatietherapie weekend is een traject van 2 of 3 dagen voor stellen die snel en intensief willen werken aan het verbeteren van de relatie.

Een weekend is uitermate geschikt voor stellen die:

  • In korte periode snel resultaat willen.
  • Op het punt staan om te gaan scheiden en toch er alles aan gedaan willen hebben.
  • Complexe problemen hebben en ten einde raad zijn.
  • In een keer een weekend willen plannen in plaats van elke week of om de twee weken een afspraak inplannen
  • Ongestoord willen werken aan hun relatie zonder dat de waan van de dag invloed heeft

Vaak hebben koppels na een drukke dag werken en het verzorgen van de kinderen geen puf meer om naar de afspraak te gaan voor relatietherapie. Door een weekend te plannen, heb je twee vliegen in een klap. Een weekend werken aan de relatie en toch ook samen een weekendje weg. Uit de dagelijkse sleur. Die combinatie is vaak een gouden combinatie en heeft al menig huwelijk gered!

Omdat je in een korte periode meerdere gesprekken hebt is het resultaat vaak beter. De concentratie en de focus is er veel meer dan na een lange werkdag.

Wat bieden wij?

Een 2 of 3 daags relatietherapieweekend.

Bij een twee daags arrangement krijgt u vier sessies van elk2 uur.

Bij een 3 daags  arrangement krijgt u 5 sessies van elk 2 uur.

Tussen de sessies in zit voldoende ruimte om te wandelen, eten, en zeker ook samen na te praten of eventuele oefeningen te doen.

 

In de (zeer) nabije omgeving zijn voldoende Hotels en B&B’s beschikbaar.  Op 50 meter lopen zit hotel Ten Cate in Emmen. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Simone Engel, geboren in 1970 en gehuwd. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk. Na een periode van 10 jaar te hebben gestudeerd in California, Amerika, onder andere Psychologie ben ik terug naar Nederland gekomen. Aan de Universiteit in Leiden heb ik de Psychologie studie met succes afgerond en bij de Dutch University College de opleiding toegepaste psychologie. Ook heb ik een aparte opleiding relatietherapie en coaching met succes afgerond.

Prijzen:

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

2 daags relatietherapie weekend, zaterdag en zondag € 800,- inclusief btw

3 daags relatietherapie weekend vrijdag, zaterdag en zondag inclusief € 990,- inclusief btw