Info@praktijkengel.eu | Telefoon: 06 52007198

Voorstellen.

Mijn naam is Simone Engel, psychosociaal therapeut, geboren in 1970 en gehuwd. Na een periode van 10 jaar te hebben gestudeerd in California, Amerika, onder andere Psychologie ben ik terug naar Nederland gekomen. Aan de Universiteit in Leiden heb ik de Psychologie studie met succes afgerond. Ook heb ik een aparte opleiding relatietherapie en coaching met succes afgerond.

 

Naast de psychologische- en coaching opleidingen heb ik de HBO opleidingen Medische basis Kennis (Plato) en Orthomoleculaire Geneeskunde bij Ortho Linea met succes afgerond.
Ook heb ik de opleidingen Darmtherapie gericht op microbiologie, immuniteit, diagnostiek, therapie met voedingsleer, Orthomoleculaire Sportvoedingsconsulent en Orthomoleculair Gewichtsconsulent met succes afgerond. Tevens heb ik vele andere bijscholingsactiviteiten gevolgd. Daarnaast heb ik al vele jaren door middel van zelfstudie en het lezen van vele vaktijdschriften veel geleerd over beide vakken wat een doorlopend proces zal blijven.

In alles wat ik doe staat de mens centraal en niet de klok. Daarom zal ik ook altijd ruimte plannen tussen de afspraken in.
Mensen helpen is mijn passie. Dat doe ik het liefst op een ontspannen manier in een huiselijke sfeer, zodat ook u en eventueel uw partner zich prettig en op je/jullie gemak voelt/voelen.