Info@praktijkengel.eu | Telefoon: 0591 227595 of 06 52007198

Voorstellen.

Mijn naam is Simone Engel, geboren in 1970 en gehuwd. Na een periode van 10 jaar te hebben gestudeerd in California, Amerika, onder andere Psychologie ben ik terug naar Nederland gekomen. Aan de Universiteit in Leiden heb ik de Psychologie studie met succes afgerond. Ook heb ik een aparte opleiding relatietherapie en coaching met succes afgerond.

 

Naast de psychologische- en coaching opleidingen heb ik de HBO opleidingen Medische basis Kennis (Plato) en Orthomoleculaire Geneeskunde bij Ortho Linea met succes afgerond.
Ook heb ik de opleidingen Darmtherapie gericht op microbiologie, immuniteit, diagnostiek, therapie met voedingsleer, Orthomoleculaire Sportvoedingsconsulent en Orthomoleculair Gewichtsconsulent met succes afgerond. Tevens heb ik vele andere bijscholingsactiviteiten gevolgd. Daarnaast heb ik al vele jaren door middel van zelfstudie en het lezen van vele vaktijdschriften veel geleerd over beide vakken wat een doorlopend proces zal blijven.

In alles wat ik doe staat de mens centraal en niet de klok. Daarom zal ik ook altijd ruimte plannen tussen de afspraken in.
Mensen helpen is mijn passie. Dat doe ik het liefst op een ontspannen manier in een huiselijke sfeer, zodat ook u en eventueel uw partner zich prettig en op je/jullie gemak voelt/voelen.


Mijn naam is Maarten van der Velden Engel. Geboren op 15 februari 1963 en getrouwd met mijn vrouw Simone.
Na mijn opleiding aan de pedagogische hogeschool heb ik jaren lang gewerkt als relatiemanager bij diverse bedrijven. In deze periode heb ik diverse opleidingen gedaan in de gezondheidszorg zoals gewichtsconsulent, professioneel lifestyle coaching, Psycho Sociale Medische Basiskennis, Relatietherapeut en allround counseling met als specialiteit rouwverwerking en het begeleiden van mensen met depressie, angst en stress. 

 

Inmiddels zijn wij, Simone van der Velden Engel en ik al vanaf 2010 bezig als zelfstandige in de gezondheidszorg.
Buiten alle opleidingen hebben wij ook veel levenservaring door onze leeftijd maar ook door diverse overlijdensgevallen ook van zeer nabij. Persoonlijk heb ik ook een burn-out gehad waardoor ik uit eigen ervaring heel goed weet wat stress is, heel veel stress te ervaren en toch te blijven doorgaan totdat je lichaam zegt tot hier en nu niet verder.
Met empathie mensen helpen en begeleiden die in een moeilijke periode van hun leven zitten is wat ik het liefste doe.

Dat doen wij in de praktijken in Klijndijk (Drenthe), Zwolle en Capelle aan den IJssel die huiselijk zijn ingericht.

 

Je staat er niet alleen voor. “Samen is niet alleen“