Referenties

Wat een verademing was het om hier te zijn! Een fijne en professionele benadering. Mijn partner en ik zeiden tegen elkaar dat dit niet alleen voelde als relatie therapie maar ook als een grote levensles. Simone heeft ons dingen van de andere kant laten zien en inzichten gegeven. Ik raad deze praktijk iedereen aan! 

Simone enorm bedankt voor je goede zorgen en kundigheid. 

Lieve groet, C & S!


B en R 

We wisten niet wat we van relatietherapie konden verwachten. Simone maakte in het eerste gesprek al duidelijk dat Praktijk Engel oplossingsgericht werkt en dat je daardoor snel resultaat ziet.

Dat klopt. Simone had het probleem snel gevonden, waardoor we nu weer samen verder kunnen.  Dankjewel hiervoor. 


L en A

Wij stonden op het punt een einde te maken aan onze relatie. Vrienden adviseerde ons een afspraak te maken met Simone. Wij zijn zo blij dat we dit hebben gedaan. Wij kunnen eigenlijk wel zeggen dat onze relatie beter is dan ooit ervoor. Dank je wel Simone. Je bent een aanrader!


R en S 

Wij zagen er best tegenop om relatietherapie te nemen. Vanaf de eerste minuut was de spanning eigenlijk al geheel weg, Simone zorgde voor een heel ontspannen sfeer. De issues waar wij mee zaten zijn tijdens de sessies besproken en heeft ons inzicht gegeven dat op een andere manier van communiceren een enorme verbetering geeft in hoe wij nu met elkaar omgaan. Simone je bent een topper.


A en C 

Maarten is iemand waarbij je gelijk op je gemak voelt. Hij luistert goed en wist mijn valkuilen goed in kaart te brengen. Oude koeien was bij ons het grootste probleem wat bij elke ruzie maar boven kwam en dat werd steeds erger. Dit is nu zoveel duidelijker en beter geworden dat wij nu samen weer heel gelukkig zijn. Maarten dank je wel.


M en N 

Nadat ik was vreemd gegaan, dachten wij dat het over was met onze relatie. Toch wilde wij een gesprek hebben bij een relatietherapeut. Onze huisarts had ons geadviseerd om een afspraak te maken bij Praktijk Engel omdat hij daar goede ervaringen mee had. Wat zijn wij blij dat we dat gedaan hebben. Wij zijn weer gelukkig samen en voor onze kinderen hebben een scheiding gelukkig niet hoeven mee te maken.  Praktijk Engel is een grote aanrader.