Referenties

L en A

Wij stonden op het punt een einde te maken aan onze relatie. Vrienden adviseerde ons een afspraak te maken met Simone. Wij zijn zo blij dat we dit hebben gedaan. Wij kunnen eigenlijk wel zeggen dat onze relatie beter is dan ooit ervoor. Dank je wel Simone. Je bent een aanrader!


R en S 

Wij zagen er best tegenop om relatietherapie te nemen. Vanaf de eerste minuut was de spanning eigenlijk al geheel weg, Simone zorgde voor een heel ontspannen sfeer. De issues waar wij mee zaten zijn tijdens de sessies besproken en heeft ons inzicht gegeven dat op een andere manier van communiceren een enorme verbetering geeft in hoe wij nu met elkaar omgaan. Simone je bent een topper.


A en C 

Maarten is iemand waarbij je gelijk op je gemak voelt. Hij luistert goed en wist mijn valkuilen goed in kaart te brengen. Oude koeien was bij ons het grootste probleem wat bij elke ruzie maar boven kwam en dat werd steeds erger. Dit is nu zoveel duidelijker en beter geworden dat wij nu samen weer heel gelukkig zijn. Maarten dank je wel.


M en N 

Nadat ik was vreemd gegaan, dachten wij dat het over was met onze relatie. Toch wilde wij een gesprek hebben bij een relatietherapeut. Onze huisarts had ons geadviseerd om een afspraak te maken bij Praktijk Engel omdat hij daar goede ervaringen mee had. Wat zijn wij blij dat we dat gedaan hebben. Wij zijn weer gelukkig samen en voor onze kinderen hebben een scheiding gelukkig niet hoeven mee te maken.  Praktijk Engel is een grote aanrader.