Coaching en counseling

Gebeurtenissen in ons dagelijks leven kunnen er voor zorgen dat het leven er ineens heel anders uit ziet dan daarvoor. Soms gebeurt dit geleidelijk en soms plotseling. Dat kan een overlijdensgeval zijn of andere ingrijpende gebeurtenis. 
Hierdoor kan je zoveel stress ervaren waardoor je even niet weet hoe je daarmee om moet gaan.
Er zijn momenten waar je best wat hulp zou kunnen gebruiken, dit kan door middel van bijvoorbeeld een luisterend oor of je kunt met vragen zitten waar je op dit moment niet goed raad mee weet.
Counseling is een vorm van hulpverlening en begeleiding voor mensen die graag ondersteuning willen als ze niet weten hoe ze met bepaalde gevoelens en / of situaties moeten omgaan.
Wij bieden u diverse mogelijke coaching aan.
Leefstijl coaching
Life coaching

Vitaliteitscoaching

Counseling

Gebeurtenissen in ons dagelijks leven kunnen er voor zorgen dat het leven er ineens heel anders uit ziet dan daarvoor. Soms gebeurt dit geleidelijk en soms plotseling. Dat kan een overlijdensgeval zijn of andere ingrijpende gebeurtenis. Maar je kunt ook zoveel stress ervaren waardoor je even niet weet hoe je daar mee om moet gaan. 
Er zijn momenten waar je best wat hulp zou kunnen gebruiken. Dat kan een luisterend oor zijn of je kunt met vragen zitten waar je op dat moment niet goed raad mee weet.
Counseling is een vorm van hulpverlening  en begeleiding voor mensen die zich eigenlijk geen raad weten hoe ze met hun gevoelens en/of met bepaalde situaties moeten omgaan.
Op het gebied van counseling zijn wij gediplomeerd en gespecialiseerd in:

 

Rouwverwerking

Angst

Depressie

Stress