Info@praktijkengel.eu | Telefoon: 0591 227595 of 06 52007198

Relatietherapie

Als uw relatie niet loopt zoals u en uw partner het graag zouden willen dan is relatietherapie/coaching een heel mooie oplossing om samen weer een nieuwe start te maken.

Als we willen dat onze boodschap van liefde gehoord wordt dan moeten we de boodschap ook versturen. Als je wilt dat een olielamp blijft branden, zal je ook de olie moeten blijven bijvullen. Zo is het ook met een relatie.

 

Ik bied u relatietherapie met als uitgangspunt het begeleiden en coachen van partners in een liefdesrelatie die (bijna) vastgelopen is, of willen voorkomen dat deze in de toekomst vastloopt. Lees hier verder


Coaching

Coaching is laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Steeds meer mensen willen het optimale uit zichzelf halen. Door jezelf te leren kennen en jezelf de juiste vragen te weten stellen met behulp van een coach kunnen mensen meer uit zichzelf halen/presteren. Mensen kunnen d.m.v. coaching meer oplossingsgericht denken. Het is wetenschappelijk aangetoond dat oplossingsgericht denken mensen gelukkiger en creatiever maakt. Coaching is geen therapie! Coaching is niet om trauma’s uit het verleden te verwerken. Bij Coaching gaat het om je te helpen doelen te realiseren. Dit kunnen uiteenlopende onderwerpen zijn.

Lees hier verder


Stresscounseling

Stress kunnen we onderscheiden in gezonde stress of ongezonde stress. Een mate van gezonde stress is de spanning die je voelt voor bijvoorbeeld een examen, optreden, presentie , sollicitatiegesprek of andere spannende gebeurtenissen.

Zodra stress langere tijd aanhoudt is het geen gezonde stress meer maar wordt het ongezonde stress.

Iets doen aan ongezonde stress is dus voor uw gezondheid heel belangrijk. Vanuit de Counseling kan ik u helpen hoe om te gaan met stress en wat hieraan te doen.
Lees hier verder over stress en de symptomen.